Caesar Salade met Sperziebonen

Salade voor 4 personen

 

Benodigdheden:

* 2 kroppen Romeinse sla

* 300 g sperziebonen

* 4 sneetjes casino wit

* 2 teentjes knoflook

* 300 g kiphaasjes

* 1 bakje Knorr Mix Texaanse Barbecueschotel

* 4 eieren

 

Aan de slag!

Zet de oven aan op grillstand. Kook de eieren gedurende 8 minuten hard. Laat ze schrikken in koud water, pel ze en snijd ze in partjes. Was de sla en laat het blad uitlekken in een vergiet. Blancheer de sperziebonen in ruim kokend water in 6 minuten beetgaar. Spoel ze af onder koud water en zet apart. Wentel de kiphaasjes door de mix en laat ze zo 10 minuten marineren. Pers ondertussen de teentjes knoflook uit boven het brood en sprenkel er een beetje olijfolie over. Rooster de sneetjes onder de grill tot ze goudbruin zijn. Laat ze afkoelen en snijd ze in kleine vierkantjes. Verwarm de grillpan op hoogvuur en grill de kiphaasjes ongeveer 3 minuten op iedere kant. Scheur de sla en meng het blad met de sperziebonen en de croutons. Verdeel de salade over de borden en garneer met het ei en de kiphaasjes.

 

Eet smakelijk!

 

(bovengeplaatste afbeelding hoeft niet precies overeen te komen met het genoemde recept)


Maak jouw eigen website met JouwWeb