Gegratineerde Preischotel

Hoofdgerecht voor 4 personen


Benodigdheden:

- 450 gram gesneden prei

- 1 blik champignonragout

- 400 gram gehakt

- 1 bakje crème fraîche

- 1 eetlepel keriepoeder

- geraspte kaas

- peper en zout

- 1 eetlepel knoflookolijfolie

 

Aan de slag!

Kook de prei circa 3 minuten en laat het goed uitlekken.Verhit de olie. Rul het ehakt tot het goudbruin is, kruid het met peper en zout, leg het in een ovenschaal en meng de groenten er door.

Meng nu de crème fraîche, de champignonragout en de kerriepoeder. Giet deze saus over het preimengsel en strooi er tot slot een dikke laar geraspte kaas over. Zet de schaal in een voorverwarmde oven op 200 graden en laat het in circa 25 minuten goudbruin worden.

 

Eet smakelijk!

 

(bovengeplaatste afbeelding hoeft niet precies overeen te komen met het genoemde recept)