Nasi Goreng

 

Benodigdheden:

* 200 gram rijst

* 200 gram kipfilet

* olie

* 1 dl water

* 25 tot 50 gram nasikruiden

* zout

* sambal, peper, ketjap

* 2 eieren

* augurk en zilveruitjes

 

Aan de slag!

Kook de rijst en laat de nasikruiden in het water wellen. De filet in stukjes snijden en zouten/kruiden (naar smaak) Een beetje olie in de pan en bruin laten worden en vlees kort aanbraden. Als de rijst klaar is eventueel overtollig vocht van kruiden afgieten en rijst en kruiden aan vlees toevoegen. Mengen en regelmatig omscheppen. Bak de spiegeleieren. Nasi op smaak brengen en serveren met spiegelei, augurk en zilveruitjes.

 

Eet smakelijk!

 

(bovengeplaatste afbeelding hoeft niet precies overeen te komen met het genoemde recept)

Maak jouw eigen website met JouwWeb