Tagliatelle met zalm en spinazie

Hoofdgerecht voor 2 personen

 

Benodigdheden:

* 250 g tagliatelle pasta (koelvers)

* 2 zalmfilets

* 450 g diepvriesspinazie (ongesneden, iglo)

* 1-2 lente-ui

* 200 ml slagroom

* 1 theelepel dijonmosterd

* 1 theelepel zaanse mosterd

* mespuntje chilipeper

 

Aan de slag!

Laat de spinazie ontdooien en warm door. Snij de lente-ui in kleine ringetjes en breng samen met de room, de mosterd, wat zout en chilipeper aan de kook. Bak de zalm gaar. Kook de tagliatelle in gezouten water gaar. Verdeel de zalmfilet met een vork in stukken, giet de pasta af. Meng in een voorverwarmde schaal de pasta met de saus, spinazie en zalm. Serveer op warme borden.

 

Eet smakelijk!

(bovengeplaatste afbeelding hoeft niet precies overeen te komen met het genoemde recept)