Broccolischotel

Hoofdgerecht voor 4 personen


Benodigdheden:

- 450 gram broccoli

- 1 blik champignonragout

- 2 teentjes knoflook

- 500 gram gehakt

- Maggi kruidenmelange voor groenten

- crème fraîche

- kerriepoeder

- geraspte kaas

 

Aan de slag!

Snijd de broccoli in kleine roosjes, gebruik ook de steeltjes. Kook de broccoli 5 minuten. Kruid het gehakt met de Maggi kruidenmelange, rul het goudbruin in hete boter, en leg het in een ovenschaal met de broccoli bovenop. Meng nu de crème fraîche en de champignonragout met een eetlepel kerriepoeder. Giet deze saus over de broccoli en bestrooi met geraspte kaas. Zet nu de schaal circa 25 minuten in een voorverwarmde over op 200 graden.

 

Eet smakelijk!

 

(bovengeplaatste afbeelding hoeft niet precies overeen te komen met het genoemde recept)

Maak jouw eigen website met JouwWeb