Kokenvoorklunzen.jouwweb.nl
Home » Voorgerechten » Erwtensoep met Pesto




Erwtensoep met Pesto

Voorgerecht voor 2 personen

 

Benodigdheden:

* 750 ml kokend water

* zout

* scheutje citroen/limoensap

* 375 g diepvries erwten

* 2 lenteuitjes

* 1 theelepel pesto

 

Aan de slag!

Doe het water in een pan. Voeg zout en citroensap toe. Doe de (nog bevroren) erwten erbij. Snij de lenteuitjes in twee stukken, leg in het water en breng het geheel aan de kook. Verwijder zodra de erwten gaar zijn de lenteuitjes en gooi ze weg. Voeg de pesto toe en pureer de soep met een staafmixer. Voeg eventueel nog een beetje water toe als er te veel verdampt is tijdens het koken.

 

Eet smakelijk!

 

(bovengeplaatste afbeelding hoeft niet precies overeen te komen met het genoemde recept)