Kokenvoorklunzen.jouwweb.nl
Home » Hoofdgerechten » Tagliatelle met Paddestoelensaus




Tagliatelle met Paddestoelensaus

 Voor het maken van de Tagliatelle klik hier..

 

Benodigdheden:

* 200 gram tagliatelle

* 300 gram paddestoelen (oesterzwam en kastanjechampignons)

* zout en peper

* Boter

* Broccoli

* circa 150 gram gorgonzola

 

Aan de slag!

Maak de passestoelen schoon. Niet wassen! Met een droge doen afwrijven, een stukje van de steel snijden en eventueel halveren. De roosjes broccoli circa 5 minuten laten koken. De paddestoelen in de boter (zout en peper niet vergeten) circa 5 minuten op een hoog vuur laten aanbakken. Draai het vuur laag. Voeg de in stukjes gesneden gorgonzola en wat water toe en laat deze smelten. Eventueel gedroogd selderieblad toevoegen. Met een strooibaar bindmiddel (allesbinder) op dikte brengen en nog een minuutje laten koken. Schep de saus over de warme pasta. Drapeer de roosjes broccoli ernaast.

TIP: Serveren met een glaasje Lambrusco.

 

Eet smakelijk!

 

(bovengeplaatste afbeelding hoeft niet precies overeen te komen met het genoemde recept)